Home » Alle activiteiten » Koffie bij de Buuv || verslaving en eenzaamheid || 1 oktober

Activiteiten

Bijeenkomst
Bijeenkomst
Cultuur

Tijdens Koffie bij de Buuv zullen er verschillende  onderwerpen ter sprake komen, die vaak toch in de doofpot worden gestopt. De onderwerpen zullen worden ingeleid door een gastvrouw of speciale gastspreker. Het onderwerp zal verder op een actieve en bijzondere manier worden behandelt door Theatergroep Erbijhoren. Zij werken met theater in combinatie met dialoog.

Het doel van theater en dialoog is om door inzet van een dialoog, mensen met elkaar in een inspirerend, betekenisvol gesprek te brengen. Door in kleine groepen  ervaringen, ideeën en dromen uit te wisselen, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en het benoemen van persoonlijke actie. De uiteenlopende achtergronden van de deelnemers draagt bij aan het vergroten van kennis over elkaar en vormt de basis voor prettig samen leven, wonen en werken.

De maand oktober staat Koffie bij de Buuv in het teken van schulden.
Op zondag 1 oktober hebben wij als gastspreker: Jeannot Schmidt 

Jeannot Schmidt  is coordinator Informele Zorg bij de Regenboog Groep. Vanuit het specialisme gebied verslaving koppelt hij vrijwillige buddy’s aan deelnemers voor een ondersteunend maatjescontact. Daarnaast traint hij alle medewerkers, vrijwilligers en stagiaires in omgang met agressie. Dit doet hij ook voor zijn andere werkgever, Kudding en Partners. Hiervoor werkte hij 12 jaar voor Mainline (voorlichting/training drugs en harm reduction in binnen en buitenland).
Hij heeft veel ervaring op het gebied van verslaving, eenzaamheid en sociale isolatie.

Koffie bij de Buuv start om 15:00 uur en eindigt om 17:30 uur.
Inloop van 14:30-15:00 om 15:00 starten wij dus!

Liefs en tot snel

Buuv