Home » Alle activiteiten » Koffie bij de Buuv

Activiteiten

Bijeenkomst
Bijeenkomst
Cultuur
Evenement

Tijdens Koffie bij de Buuv zullen er verschillende  onderwerpen ter sprake komen, die vaak toch in de doofpot worden gestopt. De onderwerpen zullen worden ingeleid door een gastvrouw of speciale gastspreker. Het onderwerp zal verder op een actieve en bijzondere manier worden behandelt door de theatergroep Erbijhoren.

Zij werken met theater in combinatie met dialoog.
Het doel van theater en dialoog is om door inzet van een dialoog, mensen met elkaar in een inspirerend, betekenisvol gesprek te brengen. Door in kleine groepen  ervaringen, ideeën en dromen uit te wisselen, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en het benoemen van persoonlijke actie. De uiteenlopende achtergronden van de deelnemers draagt bij aan het vergroten van kennis over elkaar en vormt de basis voor prettig samen leven, wonen en werken.

Deze maand staat koffie bij de buuv in het teken van schulden.
Voor 17 september hebben wij een speciale gastspreker: Sarah Sybling van de serie Schuldig.

Journalisten van het Jaar Sarah Sylbing en Ester Gould hebben als documentairemakers een eigen kijk op armoede in ons land. Sinds 2006 werken ze samen aan documentaires en televisieseries, waaronder een tweeluik over een multiprobleemgezin – 50 Cent (2007) & De Rekening van Catelijne (2012) – en de veelvuldig bekroonde documentaireserie Schuldig (2016). Daarin lieten zij een miljoen kijkers kennismaken met een aantal onvergetelijke karakters in hun strijd tegen schulden.

 

Koffie bij de Buuv start om 15:00 uur
En eindigt om 17:30 uur.
aan de Nieuwe Leeuwarderweg 15
www.detanker.nl