Home » Alle activiteiten » Jeu de Noorderpark Boules

Activiteiten

Sport & beweging
Sport & beweging
Eten & Drinken
Ontmoeting

Op 7 juli creëren we 8 jeu de boules banen in de Rozentuin van het Noorderpark. Speel mee of kom kijken!

De hele dag kan je jeu de boules spelen, genieten van een hapje en drankje en natuurlijk muziek. Fanatiekelingen kunnen meedoen met een wedstrijd, waarbij je een heerlijk Frans diner bij restaurant Pompet kunt winnen! Kom gezellig met je familie, buren of vrienden meespelen, kletsen of een wijntje drinken.

Alles op een rij

Zondag 7 juli 2024
13.00 tot 19.00
Rozentuin in het Noorderpark
Entree en deelname is gratis.
Aanmelden hoeft niet, je kan gewoon langskomen om een potje te boulen. Gezellig!

Doe je mee met de wedstrijd?

Je kan gratis meedoen. We spelen volgens de echte spelregels, in teams van 2 personen, kinderen ook welkom. Voor de wedstrijd kan je je aanmelden bij jasper@noorderpark.nl. Maar je spontaan opgeven op de dag zelf mag ook. De voorrondes worden gehouden vanaf 14:00 uur. De finale wordt gespeeld vanaf 17:00 uur. De winnaar wint een Frans diner bij restaurant Pompet! 

Wie organiseert het

Het Jeu de Boules Toernooi wordt georganiseerd door Stichting Noorderpark. Heb jij een leuk idee voor het park? Klein of groot, dat maakt niet uit. Laat van je horen, Jasper kijkt dan met je mee en helpt je bij het organiseren. Stuur een mailtje naar info@noorderpark.nl. Het Noorderpark is van iedereen. Samen maken we het park!