Home » Alle activiteiten » JAAROPENING Noorderparkkamer met Bamoné & DJ Zé Karlo

Activiteiten

Evenement
Evenement
Cultuur
Eten & Drinken

De zondagprogrammering van de Noorderparkkamer gaat weer van start!
Met dit jaar een nieuw ‘ritme’, namelijk elke maand terugkerende thema’s: ‘Bras in het gras’ (eerste zondag), ‘De wereld over de vloer’ (tweede zondag), ‘Hollands Hoop & Schat uit Noord’ (derde zondag) en ‘Dansen in het park’ (laatste zondag).

We starten zondag 12 april met een extra lang en swingend programma. De wereld komt letterlijk over de vloer, met muziek uit alle windstreken en heerlijk eten van een getalenteerde buurtkok in de ‘Wereldkeuken’. En natuurlijk fijne koffie en taart, borrels en hapjes bij de Noorderpark Bar.

PROGRAMMA

15:30 uur – PODIUM
Muziektrio Bamoné speelt een prikkelende combinatie van de Braziliaanse muziekstijl berimbau, het Zwitserse ‘hang’ en de ‘darbuka’ uit Marokko. Voor en na het optreden kun je swingen bij funky jazz-dj Zé Karlo.

15:00 – 17:00 – DOEN voor kinderen (óók volwassen kinderen)
Vrijheidsproject ‘Ik ben je niet vergeten’ door kunstenaar Frouwkje Smit
Trek je eigen, levensgrote silhouet om op papier en wordt onderdeel van de installatie ‘Ik ben je niet vergeten’. Deze kunstinstallatie wordt getoond tijdens de ‘Dag van de Empathie’ (3 mei) en de dodenherdenking (4 mei) bij de Noorderparkkamer en de viering ‘Vrijheidsmaaltijd aan het IJ’ (5 mei) bij de Tolhuistuin.

Doorlopend  – NOORDERPARKBAR
Heerlijk exotisch eten van Anita uit India bij de Wereldkeuken en hapjes en drankjes van de Noorderparkbar.