Home » Alle activiteiten » HIP HOP Elements all ages || 12 mei ||

Activiteiten

Evenement
Evenement
Bijeenkomst
Cultuur
Eten & Drinken
Jeugd
Sport & beweging

Op 12 mei 2018 wordt ‘Hip Hop Elements All Ages’ georganiseerd bij De Tanker. Het evenement is vrij toegankelijk en  voor alle leeftijden geschikt. Het programma is van 13:00 uur tot 18:00 uur en bestaat uit diverse optredens en workshops.

De meeste acts komen uit Amsterdam-Noord, dus wil jij zien wat voor talent hier allemaal in Noord rond loopt, kom dan zeker langs. Voor de kleinste is er bijvoorbeeld graffiti krijten en de wat oudere kinderen kunnen zich zelfs (van te voren al) aanmelden voor een dance battle waarbij je een prijs kunt winnen en ter plekke kan iedereen, jong of oud een gedicht komen schrijven met Joshua en deze met een beat presenteren op het podium.

Tante Tosti verzorgd die dag het eten voor de bezoekers (en artiesten en medewerkers); Tante Tosti is een bijzonder project waarbij ouderen heerlijke tosti’s ter plekke verzorgen (en ook in opdracht). Ze treden deze dag voor het eerst naar buiten dus ook met hen maken we samen een feestje deze dag.

Ook met rollator of scootmobiel  kunt u uw eigen moves maken samen met een hiphopdanser(es). Omdat deze dag voor jong en oud is houden we rekening met het volume van de muziek. Het is geen festival met te harde muziek, maar een buurtgerichte middag waarbij we hopen dat jong en oud met elkaar willen kennismaken en willen leren over hiphop.

Het idee en programma van deze dag komen van Floris die de afgelopen maanden stage liep bij de Tanker en nu afstudeert met dit project.

 

—–PROGRAMMERING—–
13:00 -14:00 uur OSC – Witold Kush
14:00 -15:00 uur Workshop Poetry slam
14:00 -15.00 uur North Dance Skills- Mini Editie met na afloop presentatie van de Tanker kids. 15:00 -15:25 uur HATTJE
15:25 -15:55 uur presentatie workshop poetry slam
16:00 -16:30 uur OSC – Evertmayn x Young Cle
16:35 -17:05 uur Lil CB
17:05 -17:35 uur Team 32
17:35 -18:00 uur OSC – Witold Kush

De workshop Poetry slam begint om 14:00 uur, hier leer je op een moderne poëtische manier het voordragen van een tekst. Deze tekst ga je uiteindelijk op de main stage uitvoeren met een beat. Op het naast gelegen skate park kan je de hele dag graffiti krijt tekeningen zetten, ook zal er een Hip Hop danser rond lopen die je de hele dag dans moves kunt leren, zelfs als u met een rollator loopt.

Food by: Tante Tosti

—–NORTH DANCE SKILLS- Mini Editie—–
Deze mini editie van North Dance Skills, bestaat uit een Hip Hop Battle en een showcase. Maximaal 16 solo danser kunnen deelnemen aan de battle, er is dus geen pre selection.
De solisten hebben per persoon 2 rondes, de finalisten hebben 3 rondes.

Blijf up-to-date door het liken van onze pagina en zet jezelf op “gaan”! ARE YOU GOING TO BRING THE HEAT?! REGISTRATIE HIP HOP BATTLE (MAX. 16 deelnemers)
– Stuur een mail met je (artiesten)naam naar info@UrbanSuvadi.com
– Aanmelden op de dag zelf van 13.30 – 13.45  HIP HOP BATTLE – 1 vs 1 Solo Hip Hop Battle (no age category)
– Knock-outsysteem

 

Hopelijk tot dan! Het Tankerteam