Home » Alle activiteiten » Heropening Noorderpark Bar!

Activiteiten

Eten & Drinken
Eten & Drinken

Deze zomer is de bar van het Noorderpark elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 12:00 tot 20:00. Met een nieuwe lunchkaart, heerlijke hapjes en drankjes of gewoon een goede kop koffie. Tijdens speciale evenementen gaat ook de bbq aan. Vriendelijk geprijsd en open voor iedereen!

Hotmamahot Creatief en Hotmamahot Catering slaan de handen ineen om deze zomer in het Noorderpark een top sfeer neer te zetten. Het weekend na de buurtcamping openen wij de bar en is iedereen welkom. Het Hotmamahot Creatief heeft diepe wortels in Amsterdam-Noord en het Noorderpark, hun thuisbasis is creatief tankstation De Gele Pomp aan de Leeuwarderweg. In het 18- jarig bestaan van collectief Hotmamahot hebben vele projecten hun oorsprong in Amsterdam Noord. Hotmamahot Catering is onder andere bekend van restaurant Dum Dum Palace op de Zeedijk, hun restaurant op De Parade en de vele foodtrucks waarmee ze festivals bezoeken.

De Noorderparkbar heeft in haar korte bestaan al meerdere uitbaters gekend en na het vertrek van de NoorparkKamer was het tijd om beide paviljoens nieuw leven in te blazen. De voormalig NoorderparkKamer wordt grondig gerenoveerd en blijft tot april 2018 gesloten, echter de Noorderparkbar kan deze zomer al open om van de zomer mee te genieten.

Speciale edities
4 augustus : 16:00 Officiële opening ParkBar zomer 2017!
6 augustus : 12.00 – 22.00 Jeu de Boules competitie
26 & 27 augustus : 18.00 Zwoele-zomer-avond-diner

Voor de snelle lezer; we gaan dus al een weekend proefdraaien, op 28, 29 en 30 juli! Het volledige programma voor september maken we in augustus bekend. Volg ons op facebook #Noorderparkbar – Amsterdam Noord of via de kanalen van Hotmamahot.

Let op! wij hanteren een pin-only beleid, neem je pinpas mee!

(foto: Jeroen Musch)