Home » Alle activiteiten » Heel Noorderpark Beweegt

Activiteiten

Sport & beweging
Sport & beweging

Op zaterdag 14 september is het Noorderpark volop in beweging met een sportief programma voor iedereen.
En
we gaan vandaag een recordpoging vestigen! Tussen 12.00 tot 13.00 bewegen we met zoveel mogelijk mensen op muziek. Jong en oud, getraind of ongetraind, staand of zittend bewegen; samen wordt een klinkend record neergezet!

Ergens op de dag (10.00 tot 16.00) kun je deelnemen aan een sportief programma, zie schema hieronder. Kinderen kunnen meedoen aan beweegactiviteiten in speeltuin Bloemenkwartier en er zijn skate- en hiphoplessen. Voor jongeren is er een voetvolley-toernooi en voor volwassenen een kracht- conditie- wandel- en fietsprogramma en jeu-de-boule. Ook zijn er kramen met gezonde snacks, fruitwater, spelmateriaal en sportkleding.

Skate/skeeler les
Kinderen tussen 5 en 15 jaar gratis meedoen aan de skate/skeeler les van Guus Heijnen. Guus woont al 15 jaar in het Blauwe Zand en is oud wedstrijdrijder. Met zijn initiatief ‘Skating Amsterdam’ wil hij zijn sport verder ontwikkelen. Leer 14 september hoe je pootje over kan doen en super aerodynamisch kan skaten! Ontmoet andere enthousiaste skaters. NB deelname is op eigen risico. Helm dragen is verplicht en andere bescherming is sterk aanbevolen.

‘Heel Noorderpark Beweegt’ wordt georganiseerd door RAY-action Sport en Bewegen. Mede mogelijk gemaakt door: gediplomeerde sportinstructeurs, Decathlon, SPIN, Stichting Samenscholers, Gemeente Amsterdam en uiteraard het Noorderpark!

Klik hier voor het Facebook event: Heel Noorderpark Beweegt!

DEELNAME
Deelname is gratis. Je krijgt deze dag een polsbandje én goodiebag.
Aanmelden via rita@noorderpark.nl of bij de informatiekraam.