Home » Alle activiteiten » * EVENT – Heel Noorderpark Beweegt!

Activiteiten

Sport & beweging
Sport & beweging
Evenement
Ontmoeting

Op zaterdag 22 april komt het hele Noorderpark volop in beweging!

Allerlei beweegactiviteiten vinden plaats op het veld tussen buurthuis het Anker en het Noorderparkbad. Tussendoor kan men neerstrijken op een gezellig terras bij het Noorderparkpad met gezonde hapjes en muziek. Bij het Anker is een dansvloer om vrij te dansen.

Van 10.30 tot 16.00 uur zijn er allerlei proeflessen en workshops zoals walking football, schaken, wandelgroepjes, yoga, fietsen, kickboksen, hoepelen, streetdance, skeeler-race en kinder-funbikes.

Tussen 12.00 en 13.00 uur wordt het programma onderbroken om een klinkend record te vestigen: zoveel mogelijk mensen komen tegelijkertijd in beweging met een springtouw! Stadsdeelbestuurder Esther Lagendijk kondigt dit onderdeel aan om vervolgens met iedereen mee te doen op dit feestelijke hoogtepunt.

In de middag kun je je fitheid meten aan de hand van een vitaliteitstest en draait het programma vooral om dans. Dance connects neemt 50-plussers mee in creatieve dans en muziek, de DAT!school toont allerlei danskunsten van jong talent. Er is rollator dance van stichting On & Backstage, hoepelen met Hoopdance en Vince Charming, een bekende danser uit de hiphopscene, geeft een proefles streetdance.

Aan de nodige energie wordt ook gedacht: er staan kramen met gezonde snacks, fruitwater en sport en spelmateriaal is aanwezig. Kortom, voor ieder wat wils! Kom op de bonnefooi langs en sluit aan waar je zin in hebt, of alleen kijken is ook leuk.

Deelname is gratis.


>>>>>> Let op! CADEAU!!  <<<<<<<<
Als je je via het Facebook event op Noorderpark Leeft aanmeldt, maak je kans op EXTRA lootje voor een fitness springtouw of vrijkaartje zwemmen in het Noorderparkbad.


Deze dag wordt georganiseerd door: Stichting Noorderpark. En is mede mogelijk gemaakt door: RAY-action, het Anker, Noorderparkbad, Pompet, Gezond Noord, Decathlon-Noord, Gemeente Amsterdam, SPIN, Schaakvereniging De Volewijckers, Dance Connects, Sciandri, Rewind Music Studio, Stichting On & Backstage en diverse sportinstructeurs.