Home » Alle activiteiten » “Groeten uit het Noorderpark” Schrijf een kaartje (t/m 31 aug)

Activiteiten

Bijeenkomst
Bijeenkomst
Ontmoeting

Van 1 juli t/m 31 augustus vinden parkbezoekers op diverse locaties (zie onderaan) een uitgiftepunt met zomerse ansichtkaarten uit het Noorderpark. Met deze kaart kun je een bekende óf een onbekende verrassen door een persoonlijke wens te schrijven.

Voor de ‘helden’ in coronatijd staat er een verrassing op de kaart; de ontvanger kan kiezen uit een ijsje bij de ijssalon, een prosecco bij de pizzaboer of een gevulde koek bij de bakkerij. Ook kun je ervoor kiezen om samen met de afzender van de kaart een kop koffie te gaan drinken, gewoon een gezellig ‘bakkie pleur’ te nuttigen of een tweede haring gratis bij de visboer te eten. Kortom, de ansichtkaartschrijvers krijgen zo de mogelijkheid om hun buren te verrassen, wellicht ook te ontmoeten en zo beter te leren kennen.

Bekijk hier het instructiefilmpje van onze parkpostbode!

Op woensdag 8 juli fietst de parkpostbode rond met een mobiele postkar van 9.30 – 11.30 uur.
Hier kun je een kaart uitzoeken om een (on)bekende buurtgenoot in Noord te schrijven. Daarna kun je de parkpostbodes in het park op bepaalde tijden tegenkomen, in ieder geval op de maandag en donderdag. De uitgiftepunten en verzending van de kaarten blijft tot 31 augustus actief, de aanbiedingen lopen zolang de voorraad strekt.

Dit project is een initiatief van Stichting Noorderpark i.s.m. stichting SPIN, Grand Café Noorderpark, Noorderparkbad, Stichting Samenscholers (Roze Tanker), De Pizzabakkers, Vishandel de Zeemeeuw, Bakkerij Sjoerd van Willes, IJssalon IJskoud de Beste, Hotmamahot (de Gele Pomp), Doras en Pompet.

Wil je iemand opgeven die een kaartje heeft verdiend? Ken jij een coronaheld in Noord, of iemand die juist een moeilijke tijd heeft? Stuur naam en adres uiterlijk 24 augustus naar email: goedidee@noorderpark.nl of lever dit in bij een van de tien afgiftepunten, of bij de postkar in het park. De adressen worden alleen voor dit project gebruikt.