Home » Alle activiteiten » Golftoernooi voor het goede doel

Activiteiten

Evenement
Evenement
Sport & beweging

Of u ons al kent of niet, u bent van harte welkom op ons 6e Noorderpark Open Golftoernooi, dat wij op donderdag 28 mei ’s middags vanaf 13.30 uur tot in de avond organiseren in het Noorderpark. Aan beide zijden van het Noordhollandsch Kanaal zetten wij in nauwe samenwerking met het Stadsdeel Noord en de Golfbaan Waterland-Amsterdam een golfparcours op dat uitdagend is voor de beginnende én ervaren golfer. Negen holes lang zult u voor bijzondere verrassingen komen te staan in een unieke omgeving: uitdagingen en verrassingen die vooral veel plezier met zich meebrengen en veel vragen van uw behendigheid op de golfbaan. De holes worden afgewisseld met diverse attracties.

All-in
Tijdens het toernooi wordt gezorgd voor hapjes en andere versnaperingen. Vervoer over het kanaal wordt verzorgd door de jongens en meisjes van Scouting Wartburg. Na afloop, na de prijsuitreiking, is de borrel in de Noorderparkkamer een goede gelegenheid om sportieve ervaringen uit te wisselen. Direct aansluitend wordt er een barbecue georganiseerd. Uiteraard ontvangt elke deelnemer een programmaboekje.

Voor het goede doel
Ook dit Noorderpark Open Golftoernooi staat in het teken van het goede doel: de opbrengsten komen ten goede aan de IMC Weekendschool Amsterdam-Noord voor beloftevolle jongeren in Amsterdam-Noord. Daarnaast willen wij uit de opbrengst financieel bijdragen aan de bouw van een trimbaan in het Noorderpark.

Lees meer op: Noorderparkopen.nl

Marko Keyzer Fotografie
54t0019

54t0074

54t0099

54t0196

mg-0025
Marko Keyzer Fotografie