Home » Alle activiteiten » GLOW Noorderpark

Activiteiten

Ontmoeting
Ontmoeting
Evenement
Sport & beweging

We bevinden ons midden in de donkere dagen én bijna aan het eind van het jaar…  Daarom organiseren we samen met Gezond Noord Glow Noorderpark! Een lichtjes wandel-powerwalk route door het park, waarbij je zoveel mogelijk lichtversiering draagt. Na afloop kun je in Buurtkamer Heliotroop terecht voor lekkere soep en warme hapjes. Deelname is gratis.

De route is opgesteld voor wandelaars en power-walkers. Je kunt je eigen tempo kiezen en bij een passend groepje aansluiten.
De eerste 50 deelnemers ontvangen een gratis lampje van Decathlon. Ook zijn verschillende buurtbewoners bij dit evenement betrokken, zoals de Crealadies die met verlichte paraplu’s een mooi voorbeeld geven voor een lichtwandeling. Na afloop krijgt iedereen soep aangeboden van een actieve buurtbewoonster Simone van Dijk. De Gouden mannen van Gezond Noord/Doras maken een gezond hapje en ook voor warme drankjes wordt gezorgd.

Na afloop kun je in de Buurtkamer een kijkje nemen bij de expositie van portretten uit Noord. Rita Gemerts heeft van diverse buurtbewoners zoals Simone, Nathan en Gerrit mooie potloodtekeningen gemaakt, allemaal met een positieve quote.

Versier jezelf met lampjes… van je fiets, uit de kerstboom of een lichtsnoer, wees creatief!
Zo geven we samen licht in deze donkere dagen.

Decathlon-Noord zorgt voor extra lampjes!

Datum woensdag 28 december 2022
Tijd 16.30-18.30 uur
Start en Finish Buurtkamer Heliotroop, Heliotroopstraat 27 – 1032 BB Amsterdam-Noord
Aanmelden Rita Gemerts, 06-44300455 – rita@noorderpark.nl
of Geertje de Man, 06 82378525 – g.deman@doras.nl
Deelname is gratis