Home » Alle activiteiten » Gezond Natuur Wandelen

Activiteiten

Groen
Groen
Ontmoeting
Sport & beweging

Beweeg en geniet van de natuur!

Regelmatig met een groepje door het natuurrijke Noorderpark lopen? Dat kan!
Elke dinsdagochtend, weer of geen weer, wandelen we al babbelend een uur op rustig en ontspannen tempo door het groene park. We staan af en toe stil bij iets wat we in het park tegenkomen. Na afloop drinken de liefhebbers een kop thee of koffie in buurtcentrum het Anker.

Vertrek: stipt 10.30 uur
vanaf buurthuis Het Anker, Wingerdweg 260B, ingang achterzijde in het park.

Stichting Gezond Natuur Wandelen Nederland organiseert wekelijks gratis wandelingen door het groen. De wandeling wordt begeleid door vrijwilligers die onderweg ook iets over de natuur vertellen. Het is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die graag wat meer willen bewegen, maar iedereen die het leuk vindt met een groep op stap te gaan is van harte welkom. De wandelingen zijn gratis en u hoeft zich niet van tevoren op te geven. Na afloop is er de mogelijkheid om samen een kopje koffie te drinken in het Anker (1 euro).

Wandel gezellig mee, het is gezond én u geniet van mooie natuur in het Noorderpark. Iedereen is welkom!

Zelf een wandeling begeleiden?
We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die de begeleiding van deze wandelgroep op zich willen nemen. Ben je bekend met het Noorderpark en wil je graag met andere wandelaars op pad en tussendoor even stil staan bij speciale natuurmomenten?
Mail ons dan via info@noorderpark.nl

Meer info: www.gezondnatuurwandelen.nl