Home » Alle activiteiten » Gezond Natuur Wandelen

Activiteiten

Groen
Groen
Sport & beweging

Beweeg en geniet van de natuur!

Eindelijk kunnen we weer in groepjes wandelend het Noorderpark in. Uiteraard op veilige afstand van 1,5 meter, maar dat is geen probleem in het ruime park.

Stichting Gezond Natuur Wandelen Nederland organiseert wekelijks gratis wandelingen door het natuurrijke groen. De wandeling start iedere dinsdagochtend om 10.30 bij Het Anker en wordt begeleid door vrijwilligers die onderweg ook iets over de natuur vertellen. Het is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die graag wat meer willen bewegen, maar iedereen die het leuk vindt met een groep op stap te gaan is van harte welkom. De wandelingen zijn gratis en u hoeft zich niet van tevoren op te geven. Na afloop is er de mogelijkheid om samen een kopje koffie te drinken.

Wandel gezellig mee, het is gezond én u geniet van mooie natuur in het Noorderpark. Iedereen is welkom!

Startlocatie: Het Anker
Tijd: 10.30 tot 11.30 (aansluitend kopje koffie)
Deelname: Gratis

Zelf een wandeling begeleiden?
We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die de begeleiding van deze wandelgroep op zich willen nemen. Ben je bekend met het Noorderpark en wil je graag met andere wandelaars op pad en tussendoor even stil staan bij speciale natuurmomenten?
Mail ons dan via info@noorderpark.nl

 

De stichting Gezond Natuur Wandelen heeft een brede achterban van organisaties op het gebied van welzijn, gezondheid, (wandel)sport en natuurbescherming. Het doel is gratis wandelingen te verzorgen voor iedereen in Nederland, op bescheiden afstand van zijn huis en minstens één keer per week. Sinds september 2015 wordt er gewandeld op Texel en in Haarlem, IJmuiden, Overveen, Heemstede, Castricum, Haarlemmermeer, Heerhugowaard, Leeuwarden, Drachten en Beetsterzwaag. Inmiddels wordt er op meer dan 40 locaties gewandeld, in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland en Groningen.

Meer info: www.gezondnatuurwandelen.nl