Home » Alle activiteiten » Do-in Buiten yoga

Activiteiten

Sport & beweging
Sport & beweging

Do-in yoga in het Noorderpark!

Doorlopend: woensdag & zaterdag
(juli t/m september)
Tijd: 11:00 – 12:00
Proefles: gratis
Losse les: vrijwillige donatie

Do – in yoga is een Holistische healing art waarmee je vastzittende energie / blokkades opheft zodat je weer verbonden bent met jouw Zelf. Vanuit deze verbinding zal je jouw intuïtie, je innerlijke wijsheid weer kunnen laten leiden op jouw levenspad. Dit kan gaan om blokkades op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en / of spiritueel niveau.

Letterlijk betekent Do ‘de weg’ en in ‘naar binnen’. Ze bestaat uit lichaamsgerichte & energetische oefeningen die jouw zelfhelend vermogen activeren. Door het strekken van de meridianen (energiebanen), lossen blokkades namelijk op en kan de universele levensenergie weer vrij door jou heen stromen. Het gaat dan ook niet om hoe het eruit ziet wat je doet, maar om het losmaken en loslaten van deze (soms al heel lang) vastzittende energieën. Een belangrijk grondbeginsel in de do – in yoga is dat je jouw lichaam eert en nooit forceert.

We starten de dag dus op een comfortabele manier met het verbinden met onszelf (hoofd-hart-hara), elkaar en de natuur om ons heen. Waar kan dat beter dan buiten! Na de les heb je veel losgelaten en aangevuld met dat wat jij op dat moment nodig hebt. Jouw energie stroomt weer optimaal, waardoor je gedurende de dag in jouw kracht staat om dagelijkse uitdagingen goed op te kunnen vangen. De lessen vinden daarom ’s ochtends plaats, zodat je overdag alle vruchten van jouw yoga practice kunt plukken.

Meenemen: een matje en een flesje water

Meer info: https://www.ebb-flow.nl/

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: info@ebb-flow.nl

Ik zie je graag bij de Rozentuin in het Noorderpark!

Daniëlle Jansen