Home » Alle activiteiten » De Noorderpark Spelen

Activiteiten

Evenement
Evenement
Sport & beweging

Een sportieve strijd om de Noorderpark-cup!

Op 1 juli strijden 14 teams om de Noorderpark-cup. Teamspirit, burenliefde, rivaliteit tussen de wijken; de Noorderpark Spelen vormen een sportieve ontmoeting voor alle Noorderlingen!

De teams vertegenwoordigen een straat of een wijk rondom het Noorderpark. Floradorpers tegen Blauwe Zanders, bewoners van de Buiksloterdijk tegen kunstenaars van de Zamenhofstraat en bakfietsmoeders tegen de brandweermannen. Iedereen krijgt een kans om elkaar op een sportieve manier uit te dagen.

Zaterdag 1 juli in het Noorderpark
13.00             Verzamelen
13.30             Teams spelen 7 spelonderdelen
17.30             Noorderpark-cup uitreiking
18.00            Gezamenlijke maaltijd

Deelname is gratis.

De spellen zijn eenvoudig maar uitdagend om te spelen en aantrekkelijk om naar te kijken. Het park biedt voldoende mogelijkheden om de teams het tegen elkaar te laten opnemen. Denk aan latlopen (planken met lussen eraan waar je met het hele team je moet voortbewegen), touwtrekken, een puzzel maken of een hindernisbaan lopen. De bedoeling is een verschil te maken in spellen waarbij kracht belangrijk is of juist inzicht en stressbestendigheid. Zo maakt iedereen kans om te winnen!

MELD JE AAN met je TEAM
We zoeken teamcaptains uit de verschillende wijken die een team van ca 10 man willen vormen. Als teamcaptain kun je ook meedenken met het ontwikkelen van een spel. Elk team is verantwoordelijk voor een teamnaam, teamkleur en een zelfgemaakte teamvlag, eventueel gesponsord door lokale ondernemers.

Meld je hier aan als team captain!