Home » Alle activiteiten » Corona & Noorderpark

Activiteiten

Groen
Groen
Ontmoeting

Tot 1 september vinden er in het Noorderpark geen grote activiteiten plaats. Wel zijn er per ingang van 11 mei sportactiviteiten toegestaan, zolang je maar 1,5 meter afstand tot elkaar houdt.
Ook kun je aan onderstaande activiteiten meedoen (of erover lezen op deze website).

  • Schrijf een kaartje naar een eenzame buur of coronaheld.  Je vindt de zomerse ansichtkaarten Groeten uit het Noorderpark op een van de uitgiftepunten in het park of op een mobiele postkar aldaar, plus een aantal winkels rondom het park (actie loopt van 1 juli t/m 31 augustus). Heb jij nog adressen van ‘helden’ in coronatijd die wel een kaartje verdiend hebben? Laat het ons weten!
  • Rita Gemerts organiseert 3x per week sporttrainingen (zie agenda). Dit doet zij samen met verschillende gasttrainers voor Heel Noorderpark Beweegt; online of buiten in het park.
  • Tot half juni zijn er dagelijks interviews afgenomen met maar liefst 45 betrokkenen van het Noorderpark, over hoe zij de coronatijd beleefden. Deze persoonlijke verhalen kun je terug lezen op onze Facebookpagina ‘Noorderpark Leeft’ onder: Hoe gaat het nu met…?
  • Heb je zelf een goed idee voor een activiteit om de Corona maanden goed door te komen? Laat het ons weten op goedidee@noorderpark.nl

We hopen elkaar weer gezond en wel te treffen in ons mooie park.
Tot spoedig!

Stichting Noorderpark.