Home » Alle activiteiten » Buitenspelen voor volwassenen

Activiteiten

Evenement
Evenement
Sport & beweging

Op 4 september, tijdens het Alles is Noord Feest, kun ook meedoen met een bijzonder ‘zeskamp’.
We gaan BUITEN SPELEN met volwassenen!

Locatie: op grasveld voor ’t Anker
14.00 – 16.00 uur

  1. Meloentoren bouwen
    Verdien een meloen door in 15 minuten met bamboestokjes en sisaltouw de hoogste toren te bouwen. Het team dat de hoogste toren heeft gebouwd waar een meloen van ongeveer 1,5 kg op kan blijven liggen, heeft gewonnen. Alle deelnemende teams krijgen hun meloen mee om na afloop heerlijk op te peuzelen.
  1. Blind Volleybal
    Scoor de meeste punten met een team van minstens 3 personen door de bal over het zeil te gooien en bij de tegenstander op de grond te krijgen. Ook dit spel duurt 15 minuten.
  1. Parkmaster mastermind
    Een team van minstens 3 personen legt een parcours af met 4 kleurige pionnen. Aan het einde van het parcours moet steeds een kleurencode worden neergezet. Dit gaat net zo lang door totdat een van de teams de juiste kleurencode heeft geraden. Men krijgt maximaal 15 minuten de tijd.

Elk team dat met een spel meedoet krijgt een lotnummer en maakt kans op een van de buiten-spelletjes: Twister, Mastermind, KanJam, Kubb of Waboba racketspel. Dus meedoen met deze alle 3 de spelen is 3 lootjes verdienen, want:

Je bent nooit te oud om buiten te spelen!

Buitenspelen voor Volwassenen komt van de jaarlijkse Noorderpark Spelen; een zeskamp waarbij allerlei teams het tegen elkaar opnemen. Zie de laatste Spelen, in 2019: