Home » Alle activiteiten » Bijtanken Bevrijdingsmaaltijd

Activiteiten

5 mei staat in het teken van Bevrijdingsdag, en daar doet De Pomp natuurlijk aan mee! Wij vieren de Vrijheid door middel van ons kinder-buurtrestaurant, Bijtanken op De Gele Pomp. Samen met onze kinderkoks en buurt chef Paul Vonk serveren wij een heerlijk 2-gangen menu, met als hoofdgerecht Paella! Speciaal voor deze editie verplaatsen wij ons restaurant naar buiten om zo nog meer van de vrijheid te genieten.Omdat dit een speciale editie is hebben we plek voor nog meer gasten! Ook hebben we voor deze keer een extra kinder-ploeg nodig, namelijk voor de aankleding en voor de bediening.

Meedoen kan vanaf 8 jaar t/m 12 jaar en kost zoals altijd € 5,- of met stadspas € 3,-
We beginnen om 15:00 uur met koken en om 17:30 uur gaan we het eten serveren.
Dus nodig je vader, moeder, buurvrouw, beste vriend, je ooms en tantes uit om te komen eten en om te vieren dat we vrij zijn!

Koken
vanaf 15.00 uur

Er wordt een 2-gangen menu gekookt. De kinder-koks snijden de groentes, bakken de paella en maken de toetjes mooi op.

Aankleding en Ober
Vanaf 16.00 uur

omdat Bevrijdingsdag iets mooi is, willen wij graag een mooie omgeving creëren tijdens ons restaurant. De kinderen van de aankleding zullen hier voor zorgen. In De Gele Pomp is genoeg knutselmaterialen aanwezig om mooie versieringen, tafelstukken en menukaarten mee te maken.
In de avond gaat het restaurant open. Omdat er veel mensen komen eten zijn er veel obers nodig die de jassen aannemen, de borden uit te serveren en om de drankjes op te nemen.

Wil je graag komen koken, mee helpen in de aankleding of in de avond graag een echte ober worden? Geef je dan nu snel via: bijtanken@hotmamahot.nl

Wil je niet meehelpen, maar wel mee-eten? Dat mag! En het is zelfs nog goedkoper dan normaal, kinderen onder de 12 mogen namelijk gratis mee-eten! Hiervoor kan je je opgegeven via:
bijtanken@hotmamahot.nl of via de aanmeld lijst voor de vredesmaaltijd.