Home » Alle activiteiten » Bewonersavond

Activiteiten

Bijeenkomst
Bijeenkomst

Donderdagavond 14 december blikken we, samen met buurtbewoners en initiatiefnemers uit het park, terug op afgelopen jaar en kijken we vooruit naar de plannen voor 2018. Naast een evaluatie van de evenementen gaan we graag met de buurt in gesprek over de toekomstplannen voor activiteiten in het Noorderpark, zoals de nieuwe invulling van de Parkbar (voormalige Noorderparkkamer).

De Noorderpark Trust is opgericht om een levendig park te realiseren voor iedereen. Deze avond kunnen buurtbewoners hun mening delen en meedenken over de toekomst van het Noorderpark en de activiteiten die er worden georganiseerd.

We beginnen met een presentatie met een terugblik op de evenementen van het afgelopen jaar en de resultaten van de bewonersenquête die eerder dit jaar is afgenomen en geanalyseerd door Mick Klaassens.
Vervolgens zullen we inventariseren (1) wat er goed ging en leuk was en (2) wat er niet goed ging of beter kan aan de evenementen en de communicatie er omheen. Bent u bijvoorbeeld voldoende geïnformeerd over de activiteiten in het park? Ook vragen we u na te denken over (3) wat u graag (terug)ziet in het park.

Alle ideeën en suggesties zijn van harte welkom. We hopen zo een goed beeld te krijgen dat we meenemen in de plannen voor volgend jaar.

Bewonersavond
Datum: Donderdag 14 december
Aanvang: 20.00 uur (inloop 19.30) tot uiterlijk 22:00 uur.
Locatie: De Gele Pomp, Nieuwe Leeuwarderweg 16 (ter hoogte van leeuwarderweg 84 in het park)
Contact: Elien van Helden, aanjager Buurtinitiatieven Noorderpark
Email: goedidee@noorderpark.nl