Home » Alle activiteiten » Allerzielen Noorderpark

Activiteiten

Bijeenkomst
Bijeenkomst

Op 2 november is het Allerzielen; we staan stil bij het verlies van een dierbare. Op deze avond kan ieder voor zich en tóch samen een lichtje laten drijven.

Rouw en verdriet over het verlies van iemand is universeel. Daarom is het mooi om in alle rust ruimte te geven aan dit gevoel waarin je niet alleen bent. In het Noorderpark is een prachtige vijver waar je mooi omheen kunt lopen. Deze avond maken we een wandeling waarin je even de tijd krijgt om je verdriet te voelen, om het daarna met een lichtje te water te laten.

De organisatie zorgt voor de lichtjes en een veilige routing zodat iedereen verantwoord deel kan nemen aan de avond. Na afloop is er gelegenheid om na te praten in of bij het Grand Café Noorderpark. Hier zijn vertegenwoordigers van organisaties aanwezig die steun kunnen bieden bij rouwverwerking.
Gedurende de hele avond wordt de 1,5 meter afstand in acht genomen.

Troostgedichten voor Allerzielen
Wij zijn nog op zoek naar teksten en gedichten die steun geven of troost bieden bij het verlies van een dierbare. Op 2 november geven we deze teksten een plek bij de Reigervijver.

Stuur je bijdrage naar info@noorderpark.nl

Allerzielen Noorderpark is een samenwerking van Linda Carolus, Sonja van Schaik en Elien van Helden en met medewerking van Hoop voor Noord, Doras, Zinnig Noord en Moskee Elmouhssinine.

Blijf op de hoogte!
Via deze agenda-activiteit houden we je op de hoogte; zodra er meer bekend is over de invulling van de avond lees je dat hier.