Verhuur van locaties

De Gele Pomp

Verhuur

De Gele Pomp, creatief tankstation

Recentelijk verbouwd om te voldoen aan de meest uiteenlopende wensen.

Hotmamahot gebruikt De Gele Pomp om haar eigen programmering te presenteren aan kinderen en jongeren in Amsterdam – Noord. Van woensdag t/m vrijdag is de ruimte overdag in gebruik voor de vele workshops, voorstellingen en kinderrestaurants die georganiseerd worden.

De programmering is uitsluitend overdag, in het weekend en de avonden kan de ruimte gehuurd worden.

De mooie lichte ruimte met weids uitzicht is een ideale achtergrond voor een lange vergadering en door de uitgebreide catering faciliteiten is alles in huis voor een geslaagde dag.

Door het sociaal culturele karakter van De Gele Pomp dient de verhuur een groter doel; de inkomsten van de verhuur worden gebruikt om creatieve initiatieven ook de mogelijkheid te bieden De Gele Pomp te gebruiken. Dit sluit aan bij de ideologie van de beheerders van de ruimte, Hotmamahot.

Standaard tarief – € 35 per uur / € 350 per dag

Creatief Initiatief tarief – € 15,- per uur / € 50 per dagdeel / € 100,- per dag

Door de nieuw ingebouwde professionele keuken zijn  uitgebreide catering wensen bespreekbaar.

Hotmamahot kan uw feest, vergadering of presentatie ook geheel in Hotmamahot-stijl aankleden en invullen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Maximaal aantal personen toegestaan – 50 personen

We nodigen via deze weg mensen uit om hun creatieve plan bij ons op de pomp uit te werken en ten uitvoer te brengen, loop gerust bij ons binnen.

 

cropped-cropped-header

Foto gallery