Alle arrangementen

Op zoek naar een origineel teambuilding uitje in een groene omgeving? Wij bieden een groot aanbod arrangementen in het Noorderpark, gebaseerd op de thema’s sport, creativiteit, muziek en  groen. Wilt u de dag afwisselen met een gezellige proeverij, kookworkshop of diner? Geen probleem! Wij kunnen invulling geven aan alle wensen met een keuze uit vijf unieke locaties; ieder met een eigen sfeer en heerlijk eten en drinken. Neem gerust contact met ons op en laat u adviseren over de beste opties voor een bedrijfsdag(deel) in het Noorderpark!

Voor alle arrangementen geldt:
– Op een ludieke wijze leert u uw collega’s beter kennen
– Keuze uit 5 bijzondere paviljoens in het groene Noorderpark
– Voor grote en kleine groepen
– Activiteiten vallen binnen de WKR (werkkostenregeling)

Sport en Spel

Klaar voor de start en… af! Hoe leuk wilt u het hebben? In het Noorderpark worden geregeld sportieve activiteiten georganiseerd. Met kanjers van spelbegeleiders die weten te enthousiasmeren en coördineren. U heeft de keuze uit maar liefst 8 bijzondere sport- en bewegingsactiviteiten, hieronder alvast twee voorbeelden:

Zeskamp
Haal uw sportschoenen maar uit de kast en warm alvast uw spieren op. Een zeskamp is een perfecte gelegenheid om de verhoudingen binnen uw team te testen en te verbeteren. Teambuilding en lol ineen! Wij hebben een ruim arsenaal uitdagende spellen waar u uit kunt kiezen, allemaal buiten in het park en anders dan u gewend bent. Kies uw favorieten of laat u door ons adviseren; samen stellen we de perfecte dag samen.

Waarom Zeskamp?
✓ Sportieve uitdaging voor iedereen
✓ Perfecte teambuilding activiteit
✓ Ideaal te combineren met een lunch, borrel of BBQ

Prijs: vanaf 195,-
Wat is inclusief?
✓  Spelbegeleiding- en materialen
✓  6 spellen naar keuze
✓  Prijsuitreiking

Tactische Bosspelen
Buitenspelen voor volwassen, denk aan omgekeerd verstoppertje, vlaggenroof, levend Stratego en meer. Onder leiding van onze spel master ga je in teams de strijd met elkaar aan is deze krachtmeting. Eén ronde duurt c.a. 45 min en we spellen gemiddeld drie rondes.

Waarom Tactische  Bosspelen?
✓ Sportieve speluitdaging voor iedereen; haal weer het kind in jezelf naar boven
✓ Uitdagende teambuilding activiteit, bevordert de teamgeest
✓ Ideaal te combineren met een lunch, borrel of BBQ

Prijs: vanaf 400,-
Wat is inclusief?
✓  Spelbegeleiding- en materialen
✓  2 á 3 spellen naar keuze
✓  Feliciteer elkaar met een overwinning