Parkbericht

Kom 4 september naar Het Alles is Noord Feest in het Noorderpark! Een dag vol live acts, muziek, vermaak en vertier. Met een breed scala aan bijzondere talenten en artiesten uit Noord. Luieren, picknicken, flaneren en sjansen. Ouderwetse Noordse gezelligheid. Rondstruinen, smikkelen en bewonderen op de markt. Buurten met je overbuur. Toffe kinderactiviteiten. Buiten spelen, eten, drinken en dansen voor jong en oud. Een groot feest met alles uit Noord!

Datum Zondag 4 september 2022

Tijd 13.00 – 20.00 uur (opbouw vanaf 12:00 uur)    

Locatie middenin het Noorderpark, Westelijk/Volewijck deel

Wil je optreden, mee doen of mee helpen?

Tof! Geef je op! Het Alles is Noord Feest is een feest van alle Noorderlingen voor alle Noorderlingen. Iedereen in Noord kan optreden, een kraampje bestieren, meedoen aan de Noorderparkspelen, mee helpen voor en achter de schermen. Bijna alles mag, als het maar leuk is. Zo is het ook maar weer ‘s!

Toffe dingen & bijzondere talenten uit Noord

Zing een liedje van Elvis Presley mét opgetrokken bovenlip, daag je buurman uit voor een rondje snelschaken, draai de bingoballen bij jouw eigen buurtbingo met geinige prijzen, show je bolly-hop moves als gouden dansduo, of speel een deuntje van weleer op je mondharmonica. Geef een workshop stadsbalkontuinieren. Trakteer mensen op een goed gesprek op je picknickkleedje! Bijna alles kan. Als het maar leuk is!
> Meld je hier gratis aan

De Alles is Noord Markt: een vrijmarkt voor jong en oud

Als Noorderling kun je handgemaakte en tweedehands spullen en kleding verkopen op De Alles is Noord Markt. Verkoop dat net te krappe zomerjurkje, of die knotsgekke lamp van je tante. Doe je platen van André Hazes van de hand, maak ze gek met blingbling T-shirts van De Toppers. Maak een mooi prijsje voor je duimstok, combinatietang en ander fraai gereedschap. Verkoop je zelfgehaakte sloffen, versgeslingerde honing van bijtjes uit Noord, of potjes échte sambal naar geheim recept van je oma!
> Huur een kraam voor een prikkie!

Kindervrijmarkt

Steel de show met je Beyoncé danspasjes, organiseer een wedstrijd Oud-Hollandsch spijkerpoepen, lees je lievelingssprookjes voor, maak de blits met je goocheltrucs á la Hans Kazan, laat Jan Klaassen ondeugende dingen uitvreten in je poppenkast..! Geef je barbie een nieuw leven, verkoop je toffe tekeningen, je knikkers, je babypop, autootjes, spelletjes en je buttons van K3 en Hello Kitty. Neem je eigen kleedje mee.
> Gratis deelname, meld je hier aan

Meedoen als Noordse organisatie

Wil je meedoen als Noordse organisatie, zoals een sportclub of sociale organisatie? Dan vragen we een toffe, ludieke interactie te bedenken waarmee je jezelf op deze dag wil laat zien. Op de markt, het podium, of…?
> Stuur je idee in, dan nemen we contact met je op

Vrijwilligers

Sta jij op verjaardagen het liefst te helpen, dan vind je het wellicht leuk om gewoon te komen helpen om er een bijzondere dag van te maken voor alle Noorderlingen. We zoeken ook vrijwilligers die willen helpen bij het begeleiden van activiteiten, bijvoorbeeld op de markt, achter de bar, en zorgen dat het terrein schoon blijft. Kom jij ons helpen? Gezellig!
> Ja ik doe mee!

 

Zegt ’t voort!

Ken je nog meer mensen die mee willen doen? Stuur ze door naar www.noorderpark.nl/doemee
Hoe meer mensen, hoe meer feest! Samen maken we er een mooi feest van, dankjewel alvast!

Programma

Hier vind je in de aanloop naar 4 september het programma, wie en wat je kunt verwachten tijdens Het Alles is Noord Feest: noorderpark.nl/hetallesisnoordfeest

Volg het nieuws over Het Alles is Noord Feest

Facebook event Het Alles Is Noord Feest
Facebookpagina Noorderpark Leeft
Instagram Noorderpark Leeft

Vele handen…!

Het Alles is Noord Feest is een feest van en voor Noord, georganiseerd met dank aan alle deelnemende organisaties, alle buurthuizen, alle buurtbewoners uit Amsterdam-Noord, en een gulle bijdrage van Stadsdeel Amsterdam-Noord.

plattegrond Het Alles is Noord Feest