Home » Aanmelden Noorderparkspelen

De Noorderpark Spelen, de vierde editie!

Trommel je buurtgenoten, collega’s of vrienden uit Noord op en strijd mee als team om de felbegeerde Noorderpark Cup! De jaarlijkse Noorderparkspelen worden dit jaar gehouden op 4 september 2022 van 11.00 tot 14.00 uur op het sportveld tegenover het Noorderparkbad. Tijdens Het Alles is Noord Feest – ook op zondag 4 september – wordt het winnende team om 15:00 uur gehuldigd bij de prijsuitreiking op het grote podium!

Meedoen met de Noorderparkspelen

Tijdens de Noorderpark Spelen ga je als Noorderlingen-team op een speelse manier met andere teams uit Noord in competitie. Verzamel een team met minimaal 5 en maximaal 10 buurtgenoten, collega’s of vrienden uit Noord (van 16 jaar of ouder) die hun sportieve krachten willen meten op het gebied van samenwerking, behendigheid, strategie, geluk, kracht, snelheid, intelligentie. Met spelonderdelen zoals een quiz, blind volleybal, het maken van een team-haka, boogschieten en estafette!

Iedereen kan meedoen: valide en minder valide, Nederlandstalig of anderstalig, als je maar in Amsterdam-Noord woont.

Wie gaat er dit jaar met de Noorderpark Cup vandoor?

De vorige editie gingen onder meer de volgende teams de strijd aan met elkaar: Vogelbuurt, Bloemenbuurt, ‘t Blauwe Zand, Flora4life, Ondernemersvereniging Veban, Politie, Warm Welkom, Gebiedsteam Gemeente, Welzijnsorganisatie Doras. Gaat jouw team er dit jaar vandoor met de felbegeerde Noorderpark Cup? Komen jullie de Cup wegkapen van ’t Blauwe Zand?

Gratis deelname!

Deelname voor deze sportieve dag is gratis en Stichting Noorderpark zorgt voor gezonde happen en dranken.

Aanmelden

Opgeven kan tot 31 augustus 2022. Maximaal 10 teams kunnen meedoen en die plekken zijn snel vol gereserveerd –  dus trommel je buurtgenoten, collega’s of vrienden op en meld je gauw aan!
> Stuur een berichtje naar info@noorderpark.NL

> Terug naar de hoofdpagina

Toet! Toet! Toet! We zijn gewoon goed! Zo doe je dat, een haka op de Noorderpark Spelen.