Home » Alle activiteiten » Noorderpark Spelen 2022

Activiteiten

Evenement
Evenement
Sport & beweging

Op zaterdag 24 september is het weer één sportief strijdtoneel in het park met de jaarlijkse Noorderpark Spelen. Tijdens dit sportieve evenement nemen diverse teams van verschillende wijken, organisaties en bedrijven het tegen elkaar op.

In de race naar de Noorderpark-cup vallen er punten te verdienen met spierkracht, creativiteit en behendigheid. Naast spelonderdelen zoals bijvoorbeeld Blind Volleybal, Parkmaster, Acrogym en Duckgames gaat het ook om de beste antwoorden op quizvragen over de buurt en het park. Verder kan men punten verdienen met de mooiste vlag en een strijdlied waarmee het team zich neerzet als onoverwinnelijk.
De voorgaande jaren deden teams mee zoals Warm Welkom en De Scheepvaarders. Dit jaar is er ruimte voor totaal 14 teams. Dus geef je op, samen met je buren, collega’s of vrienden!

Kijk hier naar het promofilmpje> https://youtu.be/AD8N835OPSQ

Het Noorderpark wil met de Noorderpark Spelen een sportieve ontmoeting creëren voor mensen die elkaar in het dagelijks leven mislopen. Uit de afgelopen edities zijn nieuwe contacten en ideeën ontstaan, zoals gezamenlijke picknicks en een vast beweegteam in het park.

Noorderpark Spelen
Datum: Zaterdag 24 september 2022 – van 12.00 tot 19.00 uur, inclusief diner
Locatie: wordt nader bekend gemaakt, we verhuizen vanwege de werkzaamheden achter de Roze Tanker
Deelname: Gratis. Diner € 5,00 voor wie het kan betalen.
Inschrijving: Vanaf 1 juli kunnen teamcaptains zich aanmelden via rita@noorderpark.nl

Sponsoring
Als bedrijf kun je natuurlijk meedoen, in het kader van teambuilding. Maar ook met t-shirts of een andere vorm van reclame kun je de Spelen sponsoren met jouw bedrijf.