Home » Alle activiteiten » Groenste dag van Noord

Activiteiten

Groen
Groen
Evenement

Een tip voor je zondag! Op 6 oktober vindt de tweede Groenste Dag van Amsterdam-Noord plaats, georganiseerd door een aantal enthousiaste Noorderlingen van ‘de Duurzame 100 van Amsterdam-Noord’.

Veel van ons kunnen én willen nog veel leren over duurzaamheid, maar soms is het lastig om te bepalen waar je moet beginnen. Wil jij nou weten hoe jij je steentje kunt bijdragen? Kom dan naar de Groenste Dag van Noord! Of je nou allang je eigen moestuintje hebt of juist nog helemaal blanco erin staat, iedereen is welkom om meer te weten te komen over groene initiatieven in Noord.

Programma
Tijdens de Groenste Dag van Noord gooien initiatieven de deuren open; woon workshops bij, doe mee met gratis proeverijen, laat je adviseren en ontmoet de makers, doeners en denkers bij jou om de hoek! Er is een groene route uitgestippeld die je meeneemt op expeditie door Amsterdam Noord, je kunt de hele dag mee lopen/fietsen/doen, of je sluit tussendoor aan.

In het Noorderpark is er genoeg te doen van 15.00-17.00. Loop mee met Gert Snoei (IVN) voor de bijzondere bomentour of ga met Melvin (groenbeheerder) op stap met een onderhoudsgroep. Je kunt bijv. een schoffelles volgen, zo ontdek je de mooiste plekken in het park!

Tijd & locatie
Tussen 11:00 uur en 17:00 uur zijn er in Amsterdam Noord verschillende activiteiten te doen! Check de duurzame 100 van noord voor het actuele programma.