Verhuur van locaties

Noorderparkkamer

Bedrijven, particulieren en andere geïnteresseerden kunnen de Noorderparkkamer huren voor vergaderingen, brainstormsessies, etentjes, verjaardagen, lezingen, yogalessen en andere activiteiten.

De Noorderparkkamer is een zeer flexibel paviljoen middenin het Noorderpark. Bij mooi weer kan de schuifwand open en grenst de vergaderruimte direct aan het buitenterras en het groen. Is het koud of wilt u een intiemere sfeer creëren? Dan blijft de wand gesloten. Onze keuken is beschikbaar voor het bereiden van lunch en diners en voor kookworkshops. Ook leent de Noorderparkkamer – middenin het verkeersluwe park en naast een prachtige natuurspeeltuin – zich prima voor kinderactiviteiten. Binnen kunt u de Noorderparkkamer in tweeën delen door een tussenwand, waardoor er twee aparte ruimtes ontstaan.

Oppervlakte

– 65 m2, excl. keuken, toilet en terras

Capaciteit en functionaliteiten

– Binnen: max. 50 personen
– Buiten: in overleg (afhankelijk van het weer)
– Parkeren: Ruime gratis parkeermogelijkheden op de Wingerdweg
– Wifi, beamer en scherm zijn aanwezig

Catering

De Noorderparkkamer werkt samen met verschillende (buurt)cateraars. Naast de Noorderparkkamer staat de Noorderparkbar, waar in overleg – en als het weer het toelaat – uw lunch, borrel of diner in de openlucht kan plaatsvinden.

Prijs en contact

Voor informatie over de tarieven of het opvragen van een offerte kunt u contact opnemen met Simon van Dommelen.
Mail uw verzoek naar info[at]noorderpark.nl
Of bel tijdens kantooruren: 06 – 45 35 06 98.

Foto gallery